REGJISTRI I OBJEKTEVE TE PRONESISE INDUSTRIALE
Bootstrap Accordion

Pyetjet më të shpeshta

Keni pyetje? Këtu do të gjeni përgjigjet më të vlerësuara nga partnerët tanë, së bashku me mbështetjen në udhëzimet hap pas hapi.

Në faqen kryesore shfaqen të gjitha markat,patentat dhe disenjot që ndodhen në regjistrin e DPPI-së në formë grafike

Për të shkarkuar të gjithë listen e patentave, mjafton të klikoni në faqen dedikuar patentave butonin me ikonen e PDF

Për të filtruar kërkimin e një disenjoje duhet të klikosh ne ikonen e filtrave dhe të zgjedhesh filtrimet që dëshiron

Për të kërkuar një markë me anë të titullit duhet qe ta kërkosh në search bar fjalen kyce dhe më pas zgjedh seksionin "Titulli"

Për të shikuar detajet e një nga objekteve industriale mjafton të shkoni në faqen specifike dhe të klikoni mbi ikonen e detajeve